Z6_PPGAHG800PCMB0QR6NI2EKHN07
Z7_PPGAHG800PCMB0QR6NI2EKHN80

Избори за президент и вицепрезидент и за народно събрание - 14.11.2021г.

Дата на публикуване: 13.09.2021
Последна актуализация: 09.11.2021

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ за СИК - вторник 9 ноември ... ЛИНК

СПИСЪК НА ЗАЛИЧЕНИТЕ ЛИЦА от избирателните списъци в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. (чл.39, ал.1 ИК) (ЗА ПУБЛИКУВАНЕ)

Заповед относно образуване на секция за гласуване с подвижна избирателна кутия (ПСИК)

Симулатор за машинно гласуване. Права и задължения на избирателите

ДЕМОНСТРАЦИЯ НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНА ДОСПАТ

Заповед относно: Определяне на СПЕЦИАЛИЗИРАНА СЕКЦИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването за предстоящите избори за президент и вицепрезидент и за народно събрание на 14 ноември 2021 г.

Назначени са членовете на секционните избирателни комисии за предстоящите избори за президент и парламент

Заповед относно определяне на местата за поставяне на нагледни агитационни материали по време на предизборната кампания в изборите

На вниманието на избирателите, желаещи да гласуват по настоящ адрес

Покана относно: Провеждане на консултации за съставите на секционни избирателни комисии (СИК/ПСИК) на територията на община Доспат, във връзка с провеждането на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, насрочени на 14.11.2021 год.

ИЗБИРАТЕЛЕН СПИСЪК (ЗА ПУБЛИКУВАНЕ) за произвеждане на избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. (чл. 42, ал. 1 от Изборния кодекс)

Заповед относно: Определяне на местата, на които да бъдат обявени избирателните списъци във връзка с провеждането на насрочените на 14.11.2021 г. избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители

Заповед относно допълване на номерацията на избирателните секции на територията на Община Доспат

Заповед относно образуването на избирателни секции за предстоящите избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, насрочени за 14 ноември 2021 г.

 

ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

 

https://www.livechatalternative.com/